Level Vijf biedt het Social Boat programma aan

In een werkplaats in Westpoort creëert de organisatie Level Vijf inspirerende, renderende leer en werkplekken en nieuwe banen. De initiatiefnemers van Level Vijf worden ondersteund door grote namen in het bedrijfsleven en willen met hun programma’s de innovatiebehoefte van de markt verbinden aan mensen met een ontwikkelkans. Level Vijf biedt nu aan het Westpoort netwerk het unieke Social Boat programma aan. Op de werkplaats in Sloterdijk 2 worden prachtige houten sloepen gebouwd. Deze boten kunnen door partners van Leven Vijf voor evenementen worden gebruikt.

Voor partners van de Social Boat zijn 15 vaardagen per jaar gereserveerd waarvan 12 flexibel in te plannen zijn door de partner zelf en drie beschikbaar worden gesteld voor mensen met een smalle beurs.
Partners betalen een jaarlijkse bijdrage van €7.500 en committeren zich aan de Social Boat voor een periode van minimaal 3 jaar.
Voor het beschikbaar stellen van de vaardagen aan mensen met een smalle beurs werkt de Social Boat samen met diverse partners zoals Stichting Opkikker, Voedselbank Amsterdam en de Sociale Kruidenier. Partners kunnen ook eigen passende initiatieven aandragen.
Het is mogelijk voor partners om de kosten voor de Social Boat op te voeren als SROI-verplichting.
Bij de Social Boat staat de mens centraal. Iedereen is welkom. Als partner van de Social Boat heb je o.a. unieke vaardagen over het Amsterdamse water tot je beschikking. Met 8-persoons houten sloepen afvaren vanaf het Scheepvaartmuseum met koffie en gebak is het begin van een bijzondere dag met collega’s of relaties.

 

Download hier de Social Boat folder